Knøttetreff Åpen Barnehage

Knøttetreff åpen barnehage åpner igjen!

Torsdag 5.11 må Knøttetreff holde stengt pga smittevern fordi den ansatte har fått luftveissymptomer. Vi beklager dette, og håper å se besøkende igjen neste uke :)

På grunn av smittevern må vi begrense antall besøkende. Vi tar imot 6 barn hver torsdag i følge med foresatt.

Vi har påmelding. For å melde på må du sende en SMS etter 8.30 samme dag, og vi vil svare deg.

Påmelding på SMS til: 90 75 52 52

Viktige tiltak for å begrense smittespredningen:

·         Ingen syke skal møte i barnehagen, barn eller foresatte med luftveissymptomer skal ikke møte og må melde avbud.

·         Alle vasker hender ved ankomst.

·         Inne i barnehagen må alle holde god avstand til andre, og følge smitteverntiltakene.

·         Alle må ta med egen mat og drikke, og alt de trenger til måltidet. Kaffe og te blir ikke servert.

·         Vi sørger for å vaske flater, dørhåndtak, toaletter og stellebord.

·         Alle lekene, mattene og barnestoler blir vasket hver dag.

·         Vi oppholder oss kun i peisestua.

Vi gleder oss til å se kjente og nye besøkende. Velkommen!

Velkommen på Knøttetreff åpen barnehage, som holder til i samme lokaler som Løkka barnehage.

Vi har åpent HVER TORSDAG 9.00 - 15.00.

(Vi holder stengt i skolens ferier).

Knøttetreff åpen barnehage er til tilbud til barn i alderen 0 - 6 år i følge med voksen, det er et tilbud uten søknadsplikt.

Åpen barnehage er en god møteplass for foreldre og barn.

Her er det anledning til å bli kjent med nye barn og voksne som man kan leke med og knytte vennskap til.

Dere bestemmer selv hvor ofte og lenge det passer å komme innenfor barnehagens åpningstid.

Husk å ta med egen matpakke.

Følg oss på Facebook og Instagram, der ser dere oppdatert informasjon om hva som skjer fra gang til gang.

Vi har stor plass og ønsker oss flere besøkende. Knøttetreff er en avdeling i Løkka barnehage Sandefjord AS, som er en ordinær privat barnehage. Begge barnehagene har samme daglig leder.

Knøttetreff åpen barnehage

Bottenveien 5